פטריה ברגלים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

27/07/2008 | 11:23 | מאת: משה

יש לי פטריה בכף הרגל ולא הלכתי לרופא כמה פעמים חתחתי אותה והיא גדלה שוב מה לעשות עזרה דחוף!

29/07/2008 | 20:18 | מאת: מירי

מה לעשות בגלל תרופת מטאטרוקסאט לדלקת פרקים וכימי . כל כמה חודשים הולך ובא פיטריות בכפות רגליים בהתחלה רגל אחת .ואחר כך נידבק. רופא עור נתן לי קומגיס הישתמשתי .כניראה היום כבר לו עוזר כלום. מה לעשות נימאס לי ממשחות כבר .

03/08/2008 | 19:53 | מאת: דניאל וייס

כמנע אני ממליץ על שטיפת רגליים וייבושם היטב היטב כל יום. וכשהתופעה מתרחשת שוב כדאי להשתמש בתכשיר אנטי-פטרייתי אחר

03/08/2008 | 19:55 | מאת: דניאל וייס

לפי התאור הקצר נשמע כמו יבלת ולא פטריה. פנה לפודיאטור להסרתה ולקבל ייעוץ איך למנוע את הישנותה

12/05/2009 | 22:56 | מאת: דיקלה

ישנם טיפות המאופתיות שעוזרות להעביר את הפטריה בעור ויש תוצאות תוך 8 ימים בלבד אשמח להמליץ [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי