פסוריאז בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

10/07/2008 | 20:00 | מאת: אילנה

שלום לך אדוני, אני בת 21 וסובלת מזה שנתיים מכאבים בכף הרגל עברתי אפילו ניתוח הורידו לי מכף הרגל הבלות קשות אבל זה לא עזר אתמול היתי אצל רופא עור והוא אמר שזה 100% פסוריאז האמת אבא שלי חולה פסוריאז. רציתי לדעת האם יש לזה פיתרון ואיפה אני יכולה לטפל במחלה אני מוכנה לעבור כל טיפול בכל מקור העיקר זה יעבור לי. תודה לך מראש.

13/07/2008 | 17:37 | מאת: דניאל וייס

כדאי להוועץ ברופא העור שלך על סוגי הטיפול המתקדמים שישנם לפסוריאזיס. בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי