פטריה בצפורן הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/06/2008 | 22:00 | מאת: דורית

ד"ר דניאל וייס שלום רב רציתי לדעת האם פטריה בציפורן זהו משהו שישאר איתי לכל החיים. האם יש תרופת סבתא לחדש את הציפורן ו"לסלק" את הפטריה. בתודה על תשובתך

03/07/2008 | 11:12 | מאת: דניאל וייס

פטרת ציפורניים זהו דבר עיקש ביותר ועל כן התמדה בטיפול יחלץ אותך ולא יישאר לכל החיים. יש הרבה סוגי טיפולים וגם "תרופת סבתא" – שמן עץ התה. אם כי לעניות דעתי ונסיוני ישנם תכשירים יעילים הרבה יותר יום טוב ובהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

03/07/2008 | 14:48 | מאת: דורית

כגון אלו תכשירים?

12/05/2009 | 23:03 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לך על מישחה יעילה שפותרת פטרת בציפורניים שעובדת בשני שלבים האחד מישחת פילינג לציפורן והשני קרם טיפולי לפטרת, יש להתמיד בטיפול מספר חודשים עד לתוצאה מלאה וכבר תוך חודש ימים רואים את השינוי מנסיוני הרב עם שתי המישחות הטיפול הצליח במאה אחוז אצל כל מי שהתמיד. גם סוכרתיים יכולים לטפל בפטרת עם המישחה הזו. לפרטים נוספים: אי מייל- [email protected]

12/05/2009 | 23:03 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לך על מישחה יעילה שפותרת פטרת בציפורניים שעובדת בשני שלבים האחד מישחת פילינג לציפורן והשני קרם טיפולי לפטרת, יש להתמיד בטיפול מספר חודשים עד לתוצאה מלאה וכבר תוך חודש ימים רואים את השינוי מנסיוני הרב עם שתי המישחות הטיפול הצליח במאה אחוז אצל כל מי שהתמיד. גם סוכרתיים יכולים לטפל בפטרת עם המישחה הזו. לפרטים נוספים: אי מייל- [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי