פיטריות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

24/06/2008 | 13:51 | מאת: רעות

מזה שנה אני סובלת מפיטרייה בכף הרגל, לאחר מס רב של משחות אני אינני מצליחה להפטר ממנה, בביקור אצל רופא נאמר לי שזה לא יעבור אף פעם ושאני אצטרך למרוח תמיד משחות, אשמח לקבל תשובה אחרת או המלצה לטיפול בבעיה. תודה מראש

26/06/2008 | 18:55 | מאת: דניאל וייס

לא ברור מדבריך אם הפטריה היא בעור או בציפורניים בכל מקרה יש טיפול לכל אחד מהם, לאחר שאובחנו נכונה ניתן יהיה להתאים תרופה למכה. בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG 1-700-500-818

12/05/2009 | 23:05 | מאת: דיקלה

ישנם טיפות המאופתיות שבהחלט יעזרו לך הם נותנות תוצאות עד 8 ימים אשמח להמליץ [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי