פצעונים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

18/06/2008 | 17:34 | מאת: בני

שלום ד"ר, אני שבוע לאחר ניתוח PNS . גילחו לי את הישבן עם משחה אורנהה 19 והאזור (עצם הזנב) חבוש 24 שעות שבו אני מחליף גזות 3 4 פעמים ביום כל פעם אני רואה פצעונים על אזור הישבן הם לא מגרדים או משהו ושמתי לב שזה גם התפשט .. האם זו תגובה אלרגית כלשהי לגזות או לפלסטרים?? איך אני יכול לטפל בבעיה המציקה הזו? חשוב לציין שאיןלי אפשרות לראות רופא אז אשמח אם תוכל להמליץ לי על משחה כלשהי שינתן לקנות ללא מרשם אודה לתשובתך

22/06/2008 | 12:43 | מאת: דניאל וייס

ייתכן שאכן זו תגובה אלרגית, אבל אני ממליץ שתפנה למנתח שנתן לך את ההמלצה המקורית רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי