פטריות וסדקים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/06/2008 | 11:37 | מאת: מיני

יש לי פטריות בציפורני הרגליים, גם בכפות הרגליים ובמיוחד בין האצבעות. ובנוסף ריבוי עור יבש וסדקים עמוקים וכואבים בעקבים. המצב נמשך שנים וכל הטיפולים במשחות, כדורים ונוזלים לא הועילו, אפילו שינוי בתזונה. אינני סוכרתי.

19/06/2008 | 08:59 | מאת: דניאל וייס

לא ברור לי מה השאלה

12/05/2009 | 23:07 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לך על מישחה יעילה שפותרת פטרת בציפורניים שעובדת בשני שלבים האחד מישחת פילינג לציפורן והשני קרם טיפולי לפטרת, יש להתמיד בטיפול מספר חודשים עד לתוצאה מלאה וכבר תוך חודש ימים רואים את השינוי מנסיוני הרב עם שתי המישחות הטיפול הצליח במאה אחוז אצל כל מי שהתמיד. לגבי הפטריות בעור ישנן טיפות המאופתיות שעוזרות להיפתר מהפטריה בין האצבעות תוך 8 ימים לפרטים נוספים: אי מייל- [email protected] טלפון: 052-2986001

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי