בעיה חמורה באצבעות כף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

04/06/2008 | 14:23 | מאת: צחי

לפני כמה ימים הופיעו לי פטריות מגרדות וכואבות בין שתי אצבעות בכף רגל ימין. ניסיתי לטפל באמצעות "טבעקוטן" של טבע ובאמצעות אגיסטן, אך אלה לא עזרו. העניין רק החמיר. אתמול בלילה התפתח מוגלה רציני בבוהן באותה רגל, הבוהן התנפחה והפכה לצהובה ומפרישה דם ומוגלה, אף משחה לא עוזרת ואיני יכול לדרוך על הרגל. אשמח לשמוע חוות דעתך, בתודה מראש צחי.

05/06/2008 | 13:52 | מאת: דניאל וייס

צריך לוודא שהאבחון הוא נכון ומתוך כך שהטיפול יתאים לבעיה. שאלה כזאת יש להפנות לפודיאטור, רופא עור או לרופא המשפחה ובהקדם לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה - 1-700-500-818 בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי