פגיעה בבוהן הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

08/05/2008 | 20:31 | מאת: מירב

לא לגמרי בטוחה שזה שייך לכאן, מצטערת מראש אם לא. היום (יום חמישי) רצתי יחפה ובעקבות איזו תנועה לא נכונה שעשיתי, פגעתי באחת מבהונות רגליי איכשהו. היא התנפחה וחלק בה נהייה כחול-סגול. זה כואב, אבל לא מאוד כואב. החשש היחידי שלי הוא שאולי זה שבר. איך אוכל לדעת שזה לא שבר? (כאמור, זה לא מאוד כואב, כך שאני מפקפקת בכך שזהו שבר, מצד שני, מעולם לא שברתי עצם כלשהי בגופי ואין לי מושג כמה כאב אני עשויה להרגיש.) אני בת 21, אם זה משנה. תודה מראש.

11/05/2008 | 14:39 | מאת: דניאל וייס

כדי לוודא אם יש שבר או לא אז צריך לבצע צילום – בכל מקרה צריך קיבוע ולא לגבס כדאי שתפני לחדר מיון רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי