הפרשות מוגלה מבוהן כף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

30/04/2008 | 23:22 | מאת: גאיה

שלום רב, בשתי הרגליים שלי ישנה הפרשה של מוגלה (וגם קצת דם) מתחת ומהצד של הציפורן. אני לא בטוחה שזו ציפורן חודרנית כי אני רואה את הקצה של הציפורן. עם זאת הבוהן אדומה ומאוד כואבת כאשר אני נוגעת בה. מה הטיפול שיכול להתאים למקרה זה? תודה.

01/05/2008 | 17:52 | מאת: דניאל וייס

יש סבירות גבוהה שאכן מדובר בציפורן חודרנית אני מציע לא להתעסק עם זה לבד ולפנות לטיפול מקצועי לפרטים נוספים ניתן לפנות למוקד הארצי- 1-700-500-818 בהצלחנ דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי