פצעים לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

25/03/2008 | 22:08 | מאת: בחורה

שלום רב.לפני כארבעה שבועות עברתי ניתוח לייזר להסרת יבלות וירליות בכף הרגל.כבר ניסיתי את כל המשחות ואת כל התכשירים שהמליצו ללא הועיל.הכאבים עזים,הפצע אינו נסגר וגם התחיל להפריש מוגלה מסריח.לפני שבוע וחצי ביקרתי אצלכירורג פלסטיקאי שהפנה אותי לניתוח וטענתו הפצע נראה נהדר וזה רק עניין של זמן.מאז יש רק החמרה במצב.אנא עזרו לי

27/03/2008 | 11:39 | מאת: דניאל וייס

ראשית עדיף לפנות למי שניתח אותך אם לא מועיל אז ניתן לפנות למרפאתנו מוקד ארצי- 1700500818 לצורך אבחון הבעיה וקביעת סוג הטיפול. וכדאי להזדרז רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי