כאבים בכף רגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

10/12/2006 | 13:38 | מאת: בן 70

שלום ד"ר ב 1998 עברתי ניתוח HALLUS RIGIDUS ברגל ימין. אחרי מספר שנים ואחרי שהוציאו את הברגים היום אני מרגיש יותר טוב. לפני כשנה התחילו כאבים ברגל שמאל: שינויים ניוונים בעמצה כף הרגל. אף מידרס לא עוזר לי ונעמר לי שהניתוח לא פשות. לוקח כל יום IBRUPOFEN 400 כבר יותר משנה ועוזר מאת שמעתי שיש אפשארות של זריקה מקומית בהנחיית שיקוף רנטגן. מה הסיכון בזריקה מסוג זה ? מה הסיכוי ? תודה מירל תודה

28/12/2006 | 18:55 | מאת: חיפאית

שלום, תשאל בפורום זה - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-920,m-Doctors,a-Forums.html חיפאית

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי