על ציפורן חודרנית...

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/10/2007 | 21:12 | מאת: ג'טיקס

למומחה שלום, לפני 4 שנים רופא טיפל לי בציפורן חודרנית ע"י חיתוך של מקומי של הציפורן (כלומר,הציפורן לא הוצאה),לאחר מכן המשכתי לשים מידי פעם כדורי צמר גפן מתחת למקום כדי שהציפורן תעלה על העור אולם לא השתנה יותר מידי. הייתי מעוניין לקבל הדרכה מפורטת איך לטפל בציפורן על-מנת שלא יחזור המצב לקדמותו לצמיתות (כלומר בלי להמשיך ולטפל עד סוף החיים). בנוסף רציתי להעיר שלציפורן שלי מבנה מוזר:קו הצמיחה הוא בצורה של V הפוכה,כך שחלק רחב יותר של הציפורן הוא בשוליים(מקווה שהבנת). תודה מראש.

10/10/2007 | 16:41 | מאת: דניאל וייס

ציפורן חודרנית עקשנית כמו שלך זקוקה לטיפול בודד שיפסיק את כל התהליך של ההשנות ועל כן אני ממליץ לשקול טיפול כירורגי אצל פודיאטור של הוצאה חלקית של הציפורן. ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי