קעקוע ברגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/12/2006 | 18:35 | מאת: רעות

רציתי לדעת מה קורה אם שמים מישחה נגד פצעים שעבר התוקף שלה? (בפנטן פלוס) האם זה יכול להזיק?? ואם אין ברירה- מותק להשתמש בה באופן חד פעמי ?? איזה משחה אתה מכיר שיכולה להיות זמינה בבית (לשימוש חיצוני על קעקוע טרי?)

10/12/2006 | 09:11 | מאת: דניאל וייס

אני לא ממליץ להשתמש במשחות שפגו תוקפן (לצורך כך יש תאריך תפוגה) כדאי להחזיק משחה אנטיביוטית כגון: סינטומיצין , בקטורבן וכן משחה אנטיספטית-ויטומרפאן. בהצלחה דניאל וייס wisefeet clinic- 03-7521672

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי