פצע לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/11/2006 | 09:51 | מאת: חנה

איני יודעת אם הפורום מתאים אבל בכל זאת: אני משותקת עקב תאונת דרכים מלפני 5 שנים. לפני כ-9 חודשים החלו להופיע פצעי לחץ באזור הירכיים. עברתי שני ניתוחים אך הפצעים נפתחים שוב ושוב. האם קיים טיפול חוץ מניתוח נוסף? חנה

22/11/2006 | 12:26 | מאת: דניאל א. וייס

שלום רב! צריך לבצע חבישות מקומיות באמצעות חבישות מתקדמות בהתאם לסוג הפצע , דבר זה יקבע ע"י מומחה לפצעים. בנוסף יש לדאוג להורדת לחצים מהאיזור כדי שקצוות הפצע יפגשו. יש צורך לראות את הפצעים כדי להחליט על סוג הטיפול. רפואה שלימה דניאל א. וייס

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי