כתמים אדומים מקושקשים ויבשים על העור

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

12/04/2018 | 12:39 | מאת: שרית

בשנים האחרונות, מידי פעם יוצא לי כתמים אדומים ומקושקשים על העור בירכיים, בשוק, וכל פעם במקום אחר. זה אחרי זמן מה מתבהר אך נשאר מוכתם ולא יורד. לפעמים מגרד, ואפילו קצת כואב, ולאחר כמה ימים האדמומיות פוחתת אך לא נעלמת. מבחינה אסטטית מפריע לי מאד. רופא עור חושב שזה כעין סוג של ספוריזיאזיס, אך לא בטוח.. מה זה יכול להיות ומדוע זה לא נעלם לחלוטין, בסוף אני איראה כמצורעת, חוששת שלא יתפשט לאיזור הפנים ושאר הגוף. נתן משחה, אך לא מרפאה.שנקראת: דיפרוסאליק.

12/04/2018 | 20:32 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

נשמע כאילו את סובלת ממחלת עור, אולי פסוראזיס. ולכן עלייך לפנות לרופא עור מומחה לתחום, לבדיקה וטיפול ! בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי