מכה בציפורן - הציפורן השחירה והתנתקה מעט

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

02/10/2016 | 17:37 | מאת: גל

שלום לפני שבועיים נטרקה לי הדלת של האוטו על הציפורן באגודל . הכאב היה חזק מאוד עד כדי התעלפות , לחץ הדם ירד לי מיד , והציפורן מיד נהייתה כחולה סגולה ואחר כך השחירה עכשיו אני שמה לב שהציפורן התנתקה מהבסיס בנקודה קטנה , שאר הצפורן מחוברת מה עושים ? אני ממש בפחד , לא יכולה לחשוב שיוציאו לי את הציפורן , אני בספק אם אני יעבור את זה בכלל , יש לי פחד מטיפולים כאלה . מה יקרה ? תודה ושנה טובה

אין צורך לעשות דבר במידה והציפורן מתה, ציפורן חדשה תצמח, והיא תוריד בעצמה לאט לאט את הישנה. בקיצור, יש להמתין בסבלנות . או במידה ואתם מודאגים לפנות למומחה לבדיקה ! בהצלחה פרופ שלום

26/10/2016 | 13:24 | מאת: גל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי