ריפוי פצע לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/09/2016 | 23:17 | מאת: אמא

לביתי בת 7.5 נוצר פצע לחץ בעקב אחרי 4 שבועות בגבס. טופלה שבועיים וחצי בפולימם סילבר, רקמה שחורה נעלמה ונראה ריפוי אך נוצר גלד במרכז בצבע צהוב, הפרשה מועטה ואין כאב. טופלה 4 ימים בקרם פוסידין ועכשיו אנחנו 4 ימים עם פלמינל הדרו גל. מחליפים חבישה כל יומיים. נאמר לנו שהמשחה תגרום לגלד לצאת החוצה. האם הטיפול מתאים? כמה זמן ריפוי? האם אפשר לשלוח צילום הגלד ומומחה ולקבל התיעצות?

נשמע כמו טיפול מתאים, אצל ילדים הריפוי הוא די מהיר ולוקח שבוע שבועיים, תלוי בגודל הפצע. המשיכו במעקב של רופא מומחה או אצל אחות פצעים החלמה מהירה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי