פולימם שאלה נוספת ותודה על התשובות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

04/09/2016 | 21:53 | מאת: לילך

תודה על התשובות , הלכתי לרופא מומחה בכירורגיה פלסתית בקופת חולים לייעוץ ולצערי הרב לא קיבלתי שום תשובה ויצאתי מאד מבולבלת. הפצעים כבר לא מפרישים האם להשאיר את החבישה ( פולימם) ל 7 ימים - הזמן המקסימאלי ? או להחליף כל 3 ימים? ומה מומלץ אחכ ? שכבר נוצר עור וכסה את הפצע ? להמשיך עוד קצת עם פולימם או חבישה אחרת כמו טגדרם לשימור לחות והגנה ? או משחה ? תודה רבה

אני עקרונית אוהב לראות את הפצעים, ולכן מחליף חבישה כל יומיים שלושה. כאשר הפצע סגור אין צורך בחבישה רק בשימון עדין של המקום והגנה מקומית בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי