פצע בבוהן כף רגל לחולה סכרת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/12/2017 | 19:43 | מאת: טל

אבי חולה סכרת התפתח לו פצע בבוהן והיינו שבוע שעבר אצל כירורג מומחה שהסביר כיצד לטפל בפצע, ע"י חבישה נכונה והתאמת מדרס מיוחד ו-10 טיפולים במרפאת פצעים. היום הוא הלך למרפאת פצעים דרך הקופה והמליצו לו לעבור תהליך אחר. הרופא דיבר על גבס על מנת שלא ידרוך על הבוהן, או ניתוח קטן, שבו יחתכו את הגיד של הבוהן על מנת שהאצבע תהיה גבוהה והוא לא ידרוך עליה. אנו לא יודעים מה לעשות, ולאיזה טיפול לפנות, לטפל בפצע קודם או ללכת לכיוון של חיתוך הגיד. אודה לתשובה

16/01/2018 | 14:23 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי ללא בדיקת מצבו לא אוכל לייעץ. בכל אחד מהיעוצים יש הגיון רפואי מעולה. פנו לאורטפד כף רגל אשר מתעסק עם רגל סכרתית. בהצלחה והחלמה מהירה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי