פצע בישבן מעל שנתיים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

09/10/2017 | 22:48 | מאת: אלינור

שלום,יש לי מעל שנתיים פצע על הישבן,פצע מאוד כואב ולפעמים מגרד,מתביישת ללכת לרופא,מה ניתן לעשות על מנת להקל,תודה וחג שמח

17/10/2017 | 00:27 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

פצע כרוני בישבן מזה שנתיים מחייב בדיקת רופא מומחה. רבים הם הגורמים אשר יכולים לגרום פצע כגון: תהליך זיהומי, תהליך דלקתי, גידולים למינהם ועוד. ולכן יש לפנות לרופא מומחה בהקדם בהצלחה ! פרופ אבשלום שלום

26/10/2017 | 11:28 | מאת: עדנה

שלום אלינור, אבי סבל מפצע גדול בישבן למשך זמן ממושך. המליצו לנו על משחה חדשה בשם דרמדן ומהר מאוד ראינו שיפור משמעותי והפצע היום מתקרב לסגירה מלאה. היתרון בה בשימוש בעכוז היה שאין הגבלה על כמות המריחות ביום, לכן יכולנו לשטוף ולמרוח לאחר כל יציאה. אני ממש ממליצה

08/11/2017 | 14:45 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

זאת אחת האופציות בתנאי שהפצע מתאים למצב הפצע ! תודה לך

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי