פצעים בפנים אחר הסרת שיער באינפרא

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/07/2016 | 09:22 | מאת: נופר

היי אני מסירה שיער באינפרא אצל קוסמטיקאית פרטית. הדבר גרם לי לפצעים רבים בפנים (באזור שאני מסירה ) אשר לא חולפים . אני נורא מוטרדת מהעניין ואשמח לדעת אם הדבר הוא תופעת לוואי נורמאלית או שלא? והאם הם יחלפו? ואם יש איזה משחה או משהו שיכול להעלים אותם ? תודה מראש .(בת 17)

יש צורך לראות את הפצעים על מנת לייעץ לך מה לעשות. אבל כן, יתכנו תופעות של דלקת או זיהום משני לאחר טיפולי אינפרה שיגרמו לפצעים. פני לרופא מומחה והוא בטוח יעזור החלמה מהירה ובהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי