פצע בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

16/05/2016 | 18:55 | מאת: קרן

אני ממש לא בטוחה שזה הפורום... אם לא, אשמח אם תאמרו לי באיזה תחום זה. בת 26. אני עושה המון נסיעות באוטובוסים כבר הרבה שנים והייתי יושבת/ישנה הרבה בתנוחה שהרגליים מקופלות ונתמכות בכסא שלפניי, וכך גם הגב קצת עקום ולא על המשענת שלו. לפני יותר מחצי שנה התחיל להיות לי כואב לשבת בתנוחה הזו ושמתי לה שגדלה לי גולה כזו בעצם הזנב.. קצת מעל פי הטבעת. התעלמתי מזה והפסקתי לשבת ככה. הגולה לא הבריאה אלא להיפך, היא מתנפחת לי מידי פעם, שורפת מאוד ויורד ממנה לפעמים דם, לפעמים קשה לי לשבת גם רגיל. אני אשמח לדעת אם זה קשור לישיבה שלי. ואיך אני יוכל לתקן את זה? נ.ב. אני מתביישת לפנות פיזית לרופא.

מצבך מצריך בדיקה של כירורג כללי, עדיף אולי פרוקטולוג אנא פני אליו. הוא יבדוק , יאבחן ויתאים לך טיפול. בהצלחה פרופ אבשלום שלום

02/06/2016 | 18:50 | מאת: קרן

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי