פצעים קבועים ויובש כבד בשפתיים מזה 3 שנים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

28/04/2016 | 01:15 | מאת: דודו

שלום, אני בן 27 בריא לחלוטין,לא נוטל תרופות, מתאמן קבוע(לא משתמש בתוספי מזון חוץ מחלבון ולא קבוע), מזה 3 שנים אני סובל ביובש כבד בשפתיים ופצע קבוע שמקומו משתנה מפעם לפעם, אין פעם שאני בלי פצע בשפתיים,גם אם אני קם בבוקר ואין לי פצע מספיק שאני אפתח את הפה לאכול משהו על המקום אני מרגיש שהפצע נפתח מחדש או פצע במקום אחר בשפתיים, לרוב הפצעים בשפה התחתונה וזה כל הזמן כל עונות כל הימים, ניגשתי לרופא משפחה ושלח אותי למומחים ולרופאי עור ולאבחונים, עשיתי בדיקות מבית חולים לקופת חולים ימים על גבי ימים, רופאים מומחים בבתי חולים,כל מה ששמעתי בסוף תמיד היה לשתמש במוצר שייתן לחות לשפתיים וזה היה מכל הרופאים , אני לא יודע מה לעשות לפעמים קשה לי לצחוק או לפתוח את הפה כשאני רוצה לאכול מהסיבה שהפצע יפתח יותר ואז ייקח לו יותר זמן עד שיחלים,ממש ניסיתי הכל ואין לי מה לעשות חוץ מלמרוח אקואסילק מזה 3 שנים שזה עוזר לפרק זמן קצר, האם יש מה לעשות ? יש לאן לפנות?

אין זה הפורום המתאים יש לפנות לרופא עור לבדיקה ! בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי