פצע בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

19/11/2006 | 22:16 | מאת: דוד בן חיים

שלום רב, ראשית ברכות על הפורום החדש והחשוב. אבי בן 69 סובל מפצע שמתפתח באזור העקב ואינו מחלים כבר כחודש חצי. מספר משחות שניתנו לו ע"י הרופא לא נראה שעוזרות לשפר את המצב, נהפוכו. א.האם להמשיך ולטפל במשחות בתקווה שיעזרו ? ב.מה ניתן לעשות מעבר למשחות כדי להקל ולטפל בבעיה שהופכת להיות קשה ומטרידה. תודה דוד

22/11/2006 | 12:20 | מאת: דניאל א. וייס

שלום רב! מדבריך לא ברור אלו משחות השתמשו לצורך טיפול באביך אנא העבר יותר מידע ואף אולי תמונה כדי שאוכל לייעץ נכונה. ישנם דברים נוספים שיכולים להועיל נוסף ממשחות אולם כנ"ל זקוק ליותר מידע רפואה שלימה דניאל א. וייס

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי