פצעים על הלשון

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/01/2016 | 19:23 | מאת: שרון

מידי פעם יוצא פצע קטן לבן על הלשון מציק ומטריד בצורה בלתי נסבלת. שטפתי את הפה עם מים ומלח אבל זה לא ככ עזר לכן מה שעשיתי זה הנחתי גרגירי מלח על הלשון על הפצע. אמנם הייתה תחושת מליחות לא נעימה אך ההטרדה של הפצע נעלמה דיי מהר. השאלה היא האם מותר לעשות את זה או שזה יכול לפגוע?

לפצעים על הלשון גורמים רבים ומגוונים כגון זיהומים, דלקות , גידולים וכדומה... ללא בדיקה של מצבך לא ניתן לתת עצה החלמה מהירה פרופ שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי