פצע בתוך האף למעלה מחודשיים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

12/01/2016 | 10:59 | מאת: שרית

שלום לפני כחודשיים יצא לי פצע בתוך הנחיריים (ב-2 הנחיריים בחיבור הפנימי ביניהם מעט לפני קצה האף, לא נראה לעין במחוץ) בצד שמאל זה מבריא וחוזר חזרה אבל צד ימין לא מבריא כלל מציק כואב ומצטברת עליו נזלת כך שהוא מתקלך מספר מעמים ביום האם יש לכך טיפול תרופתי? האם צריך לגשת לרופא? ממה זה יכול לנבוע? האם עליי לדאוג?

12/01/2016 | 11:07 | מאת: שרית

רציתי גם לציין שהאף מעט נפוח ומאוד רגיש למגע

לפצעים אלו גורמים רבים: כגון זיהום, גידול, חבלה חוזרת, דלקות ועוד יש לפנות לרופא מומחה בהקדם לצורך בדיקה וטיפול בהצלחה פרופ שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי