פצע שלא מחלים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/11/2015 | 15:08 | מאת: דניאל

פרופסור יקר, לפני יותר מ 3 חודשים החלה תפיחה מתחת לבוהן כף רגלי. לפני כחודש פתח אותה כירורג ניקז+אנטיביוטיקה. מאחר והפצע לא מראה סימני החלמה נשלחתי ל u.s. ולהלן הפיענוח: מתחת לצלקת פצע הודגם אזור היפואקוגני בקוטר 0.5*0.6 ס"מ, עם זרימת דם מוגברת בצורת מערבולת יכול להתאים ל avm. האם המימצא מפריע לדעתך לריפוי? מה לדעת כבודו הטיפול הרצוי?

לצערי ללא בדיקה של מצבך לא ניתן לתת חוות דעת מקצועית רצינית. תצטרך להגיע לבדיקת מומחה עם הבדיקות ואז תוכל לקבל מיידע מהימן בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי