ניוון ציפורן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/11/2015 | 18:01 | מאת: ליאת

שלום רב בבוהן הגדולה בציפורן כף הרגל יש כתם לבן כבר שנים. הוא נבדק מידי שנה ונמצא שזה פטרייתי. טופלתי בכדורים וזה עזר, אך לאחר מריחת לק ליופי, הכתם חזר. כעת ביצעתי שוב בדיקה ונמצא כי זה אינו פטרייתי. הציפורן מידי פעם כואבת. ביעקר בשחיה בבריכה. הרופא טוען כי זהו ניוון של הציפורן. אבקש לדעת מה זה אומר? מה ניתן לעשות לטיפול? האם ניתן למרוח לק צבע? תודה

שלום לך לצערי ללא בדיקת מצבך לא ניתן להסביר את המושג ניוון ציפורן... פני למומחה לרפואת עור אני מניח כי יוכל לעזור בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי