ציפורן בבוהן נתלשה עד הבשר

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

30/01/2017 | 05:28 | מאת: רותם

יש לי שטף דם בבוהן, ובעקבות כך חצי מהציפורן שלי התרוממה. גזרתי עד איפה שיכולתי, ופניתי לרופא עור מאחר ופחדתי שהחצי השני ייתלש. הרופא לא עשה שום דבר, ועכשיו החשש התממש והחצי השני נתפס במשהו והתרומם. הציפורן בעצם נשברה עד האמצע של הבשר, ירד קצת דם וזה בעיקר כואב ותלוי באוויר. אני טסה מחרתיים לברזיל ומרכז אמריקה ל 4 חודשים, בעיקר לחופים ובטן גב. מה לעשות? הכי חשוב לי הטיול כרגע.

רצוי לבדוק את מצבך. אומנם אין בו כל סיכון. בדרך כלל עם הזמן תצמח ציפורן חדשה. בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי