פצע לביתי בת ה 5

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/08/2015 | 23:10 | מאת: מיה

ביתי בת ה 5 נפלה לפני כשבועיים ונפצעה מתחת לישבנה. בעת קמפינג בטבע, החליקה על אבנים ששימשו למעגל מדורה (מלאי אפר) ונוצר מעין שפשוף שלטעמי לא היה רציני ולא קיבל התייחסות עמוקה. לפני כשלושה ימים (שבוע אחרי הפציעה) הפצע החל שוב לכאוב, הפך ללח, ואף נראה כי התחילו מן שלפוחיות קטנות סביבו. במקביל החלה שלפוחית באצבע כף היד (שאולי לא קשור אבל כרגע שניהם מטופלים עם סינטומיצין ופלסטרים). האם טיפול שלי מספיק? האם יש לבדוק זאת? האם ניתן להמתין כמה ימים עד שנשוב מטיול בחו"ל?

לצערי לא ניתן לתת יעוץ רפואי ללא בדיקה במידה ויש מצב מדאיג יש לפנות מיד לטיפול רפואי . בהצלחה ושנה טובה. פרופ שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי