יבלות וירליות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

28/05/2015 | 09:13 | מאת: רונית

שלום רב, בבדיקה שנערכה אצל רופא עור אובחנתי כסובלת מיבלת וירלית בכף הרגל ובמפשעה מסוג ורוקה וולגריס. לכף הרגל הוצעה לי משחה המכילה אוריאה ולאזור המפשעה הסרה כירורגית של הנגע. למיטב הבנתי הסרה כירורגית אינה פותרת את הבעיה במאה אחוז מהמקרים ויכולה להשאיר צלקת עליה יכול לשגשג שוב הוירוס שלמעשה נשאר בגוף. האם ניתן לטפל בתופעה בדרך טבעית (למשל משיחה של שמן עץ התה על היבלת)? האם לתת לגוף להתגבר לבד? או מומלץ טיפול אחר (התעניינתי בטיפול פוטודינמי). לגבי כף הרגל האם משחת האוריאה שמבצעת קרטוזיס מומלצת? ומדוע אמרו לי לא להשתמש בה במפשעה? תודה רבה מראש.

אין זה הפורום המתאים לשאלה אנא שאלי בפורום עור בהצלחה פרופ שלום אבשלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי