פצע לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

05/05/2015 | 14:15 | מאת: שלמה

הובחן אצלי מעל פי הטבעת קרוב לקצה עצם הזנב פצע לחץ בגלל שכיבה ממושכת כרגע אני שוכב על מזרון מיוחד ויושב על גלגל מתנפח. קיבלתי משחה למרוח פעם ביום בשם FLAMINAL HYDRO כרגע לאחר שבוע אין הטבה במצב [גם לא הרעה] מה לעשות??? תודה על תשובה מהירה

קשה ללא בדיקת הפצע לתת עצה תלוי כמה הפצע עמוק, הם יש מעורבות עצם, האם יש הפרשה, זיהום או רקמה נימקית לכל מצב יש טיפול ספציפי ! ולכן רצוי לפנות למומחה שיתאים לך טיפול חג שמח פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי