פצע שלא עובר בפנים הפה/לחי

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

18/03/2015 | 16:47 | מאת: עדי

שלום רב, אני בת 22, בחורה בריאה. יש לי פצע בפנים לחי שמאל, כתוצאה מנשיכה. הפצע נפוח, לא יותר מידי, אבל מספיק על מנת שאני יינשך אותו שוב ושוב במהלך אכילה. הוא מפריע וכואב ופשוט לא עובר משום שאני כל הזמן נושכת אותו שוב לא בכוונה, הוא פשוט בולט ומתחכך בשיניי. האם יש דרך לטפל בו או למנוע נשיכות שבגללם אני מונעת, שלא בכוונה, את החלמתו? מה לעשות? תודה מראש.

יש צורך בבדיקה של מומחה: כירורג פלסטי, כירורג פה ולסת או רופא עור. על סמך הממצאים ניתן יהיה להמליץ על טיפול בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי