פסטה או ג'ל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/01/2015 | 01:42 | מאת: יוסי

שלום השאלות הן לא כתחליף לייעוץ פרטני, אך בכל זאת. מה ההבדלים בין התכשירים לטיפול בפצעי לחץ על בסיס ג'ל או פסטה? למשל בין דרמהגרן ג'ל לדרמהגרן B, או גרנוג'ל מול גרנופלקס פסטה? לאלו מקרים כל אחד מהם מתאים יותר? והאם בפצע לחץ דרגה 2 (בספק 3) בטרוכנטר מתאים יותר פסטה או ג'ל? וכן פצע לחץ עמוק ונקי בסקרום, האם מתאים ג'ל או פסטה? תודה רבה

תלוי בכמות ההפרשה וכן בסוג הפצע עקרונית אין הבדלים מאוד גדולים שניהם עוזרים בהטריה עצמית (אוטוליטית) שומרים על סביבה לחה ועוזרים לריפוי. וכן הם יכולים לעזור הפצע לחץ שתארת, כמובן מותנה בבדיקה של רופא מומחה בהצלחה והחלמה מהירה וחג שמח פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי