צמיחת ציפורן בבוהן לאחר תלישה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/12/2014 | 14:41 | מאת: דני

שלום היתה לי תלישה חלקית של הציפורן לפני זמן מה לאחרונה הציפורן נפלה ותחתיה כבר יש צמיחה של חדשה אין לי כאבים, אבל זה נראה שהציפורן צומחת כלפי פנים ובשר האצבע שלטרלי לה נראה מעליה, כלומר לא ברור איך הציפורן אמורה לצמוח מעליו.. רופא משפחה אמר להתייעץ עם כירורג ואני מוצאת רק תור לעוד לפחות חודש מהיום. אשמח מאוד לאיזושהי חוות דעת - האם זה דחוף?

נשמע כאילו זו צמחיה רגילה של ציפורן רגילה, כך זה נראה בדרך כלל כאילו זה צומח מתחת לעור, אבל במידה ויש לך ספק. אכן רצוי לפנות לרופא מומחה. בהצלחה פרופ שלום אבשלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי