ריח זיעה חריף

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/11/2006 | 01:45 | מאת: יניב

שלום, לאחרונה חזרתי לעבודה שמצריכה נעילת נעליים לאורך רוב שעות היום (לפחות עשר) כאשר אני חולץ את נעליי (וגרביי, אני תמיד עם גרביים) ריח זיעה חריף ביותר אופף את הבית, גם לאחר שטיפת כפות הרגליים, הריח נשאר. לפני כשנה פניתי לרופא שהמליץ על U-LACTIN אך ללא הועיל. לא חושב שיש קשר, אך יש לי פלטפוס. אודה מראש להתייחסות, יניב

29/11/2006 | 14:16 | מאת: דניאל וייס

שלום יניב! יש לבדוק ממה עשויים הנעליים יש להקפד מאוד על נעליים מחומרים טבעיים מומלץ להשתמש בספידת אל-ריח הניתן לרכישה בכל אחת מהסופרים או בתי מרקחת אם אתה סובל מבעית זעה על כך יש לפנות למומחה כדי לקבל פתרון רפואי לא ברור לשם מה אתה צריך את הu-lactin ופלטפוס מצריך טיפול בהצלחה דניאל וייס

14/12/2006 | 09:48 | מאת: מיכל שפיגל

יניב שלום, בנוסף להמלצות של דניאל וייס, אני ממליצה לבדוק את הנושא אצל מטפל ברפואה סינית - מדקר (אקופונקטוריסט), מכיוון שתופעה של הזעת יתר, גם אם זה רק מכפות הרגליים, מסמלת חוסר איזון כלשהו בגופך שדורש טיפול. תוכל לפנות לאחד המטפלים במרפאה בה אני עובדת ולהגיע אליהם לאבחון: דורון לירן / אוריאל אלבז / ערן חיון ב "מרכז בריאות רפאל" בטלפון 03-6414188 אתר אינטרנט www.rephael.co.il בברכה, מיכל שפיגל רפלקסולוגית ועוד...

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי