נזלת כרונית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

22/12/2006 | 09:23 | מאת: אפרת

אני בת 26, סובלת כ- 5 שנים (שבוע לאחר השחרור מהצבא) מנזלת כרונית. בבדיקות אלרגיה שנעשו נאמר לי כי אני סובלת מקרדית האבק. לקחתי הרבה אנטי היסטימינים וחיסונים שעזרו באופן חלקי, אולם לא הצלחתי עדיין להיפטר מהבעיה. כמו כן עברתי גם ניתוח פוליפים שלא הועיל כלל לבעיה. נאמר לי כי דיקור סיני יכול לעזור לבעיה, אודה לך אם תחווה דעתך בנושא. ואשמח אם תוכל להמליץ על מדקר שיוכל לעזור לי בבעיה.

22/12/2006 | 16:47 | מאת: אבישי ימין

שלום אפרת הרפואה הסינית בהחלט יכולה לטפל בהצלחה במצבי נזלת אלרגית ובמצבי אלרגיה בכלל. שני הכלים הטיפולים העקרים העומדים בפני הרפואה הסינית הם דיקור סיני וצמחי מרפא ששניהם, ביחד או לחוד יכולים , יכולים להתמודד עם הבעיה. אני לא יכול להמליץ לך על מטפל כיוון שלא ציינת את מקום מגורייך. אני מקבל במרפאה ברמת חן ברמת גן על גבול תל אביב. אם קשה לך להגיע לשם, כתבי לי איפה את גרה ונראה אם אני מכיר מישהו באיזור תוכלי לקרוא פרטים עלי ואת פרטי יצירת הקשר בהקלקה עם העכבר על התמונה בצד שמאל שבת שלום אבישי ימין

מנהל פורום רפואה סינית