פגיעה בעצב בגובה L-5

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

06/12/2006 | 06:50 | מאת: שרון

פגיעה בעצב בגובה L-5 בעקבות זריקת אפידורל בעמוד השדרה קבלתי גירוי חשמלי בירך האחורי של רגל ימין ומאז שנתיים אני דורך על העקב ברגל ימין והוא ישר צונח ( כלומר אני מסוגל להניע את הקרסול אבל לא לדרוך על העקב) בנוסף אני סובל מזרמים וכאבים לאורך הרגל. ניסיתי דיקור סיני לייזר כירופרקטיקה שיאצו ופיזוטרפיה מסזים אבל ללא תועלת האם אשאר כך כל החיים ? אני ממש סובל כבר שנתיים. האם יש טיפול שיקומי תרופתי או מכשיר טכנולוגי שיכול לעזור חוץ מסדים? תודה מראש

06/12/2006 | 16:00 | מאת: אבישי ימין

שלום שרון הכלי העקרי של הרפואה הסינית בטיפול בבעיות עצביות ובטיפול בבעיות אורטופדיות הוא דיקור סיני ולפי מה שאתה מתאר כבר עברת טיפולי דיקור ללא הצלחה כך שאין לי הרבה לחדש לך..... אני עבדתי בעבר במקביל למחלקה האורטופדית באסף הרופא שם קבלתי חולים רבים שסבלו מבעיות כתוצאה מפגיעה עצבית. אלה אם כן לא טופלת בסידרה מספיק ארוכה של טיפולי דיקור( מינימום 8 טיפולים) ואלה אם כן המטפל שלך לא היה מיומן מספיק, אין לרפואה הסינית עוד מה להציע לך אני מקווה שתימצא את מה שאתה מחפש בתחום אחר בברכה ימין אבישי

11/12/2006 | 19:18 | מאת: שרון

אבישי שלום הפגיעה שלי היא פגיעה חלקית באחד הסעיפים בעצב הסכיאטי- כולם טוענים שאחרי שנתיים אין מה לעשות-ואשאר נכה לצמיתות. אני אופטימי ולא מקבל את זה (יכול להיות שאני טועה) האם תוכל להשיב מניסיונך : 1.האם ניתן לשקם את העצב ולשפר את הבעיה המוטורית 2.האם תוכל להפנות אותי למומחה בטיפול בבעיה שלי(אני גר בת"א)

מנהל פורום רפואה סינית