שמירת סידן ללא צריכת מוצרי חלב

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/06/2016 | 17:20 | מאת: רוביק

כיצד ניתן לשמור על הסידן בעצמות הדרוש לכולנו, אם נמנעים, עפ"י גישת הרפואה הסינית, מצריכת מוצרי חלב? חג שמח. רוביק

רוביק שלום, קיימים מקורות רבים אחרים העשירים בסידן כמו למשל: סויה, טחינה, חלק מהקטניות, זרעי פשתן ועוד. לדוגמא: 2 כפות טחינה גולמית מלאה מכילה כמות סידן השווה לזו שבכוס חלב. קיימים מוצרים נוספים העשירים בסידן ואשר אינם ממקור חלב. מציע לעשות חיפוש פשוט ברשת וללמוד מהם. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית