התכווצות שרירים ברגליים בזמן מנוחה (לילה)

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

04/01/2015 | 22:23 | מאת: ישראל

בהמלצת רופאים אני משתמה בכדורי מגנזיום וכל יתר הדברים המכילים מגנזיום. עשיתי בדיקת EMG והכל תקין. אבל כל לילה סובל מהתכווצויות. האם יש פתרון. אגב סובל מכאבי גב.

ישראל שלום, מגנזיום הינו פתרון נהדר לבעיה אותה אתה מתאר של התכוצויות השרירים ברגליים. בד"כ מדובר בשריר התאומים (גסטרוקנמיאוס) אך בהחלט עשוי להופיע בשרירים אחרים ברגליים. נתקלתי בתלונה זו רבות בין מטופליי בקליניקה ואני בהחלט יכול להגיד שהרפואה הסינית יודעת להתמודד איתה בצורה נהדרת. ממליץ לגשת לאיבחון וטיפול בהתאם. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית