תה פואר

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

14/10/2014 | 21:54 | מאת: חיה

שלום מה ידוע לך על תה פואר? 1- האם בריא או לא 2-האם עוזר למערכת העיכול ואם כן אז האם ממכר? מפתחים תלות? 3- האם מכיל קופאין? 4- כמה מותר לצרוך ביום? 5- האם יכול להיות תחליף בריא לנס קפה? ובכלל- האם מומלץ לשתות אותו? האם הוא בריא? תודה

חיה שלום, לא מכיר באופן אישי את החברה. לרוב תה מכיל קופאין אלא אם כן צויין אחרת. בשל עובדה זו הוא בהחלט עשוי לשמש תחליף לנס קפה לאוהבים תה. תה באופן כללי עוזר לעיכול וחילוף חומרים (בייחוד תה ירוק). תה רגיל אינו ממכר. לא מכיר הגבלת צריכת תה ליום. עדיף נטול קופאין. אני באופן אישי צורך המון תה ביום לדוגמא. מקווה שעניתי לכל שאלותיך. בברכת חג שמח, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית