סטיביה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/10/2013 | 10:33 | מאת: סטיביה

שלום אשמח לדעת מה זה צמח הסטיביה. ידוע לי שזה ממתיק טבעי נטול קלוריות אך האם אפשר לצרוך אותו ללא חשש? האם הוא בריא? או בכמות מסוימת מזיק? מה זה הצמח הזה? מה הוא מכיל שהוא מתוק ואיך יכול להיות שאם הוא מתוק אין בו קלוריות? אני שואלת מאחר ואני חשדנית, נשמע לי טוב מידי גם בריא גם טבעי וגם נטול קלוריות. ושאלה אחרונה- כפית סוכר כמה טיםות זה מהסטיביה? תודה

שלום רב, בלינק הבא תוכלי לקרוא מעט בנושא הסטיביה: סטיביהhttp://he.wikipedia.org/wiki משרד הבריאות אישר שימוש בסטיביה כממתיק וניתן למצוא אותו בתצורת אבקה או נוזל. 1 כפית סוכר = 2-4 טיפות סטיביה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית