אי התאוששות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

14/07/2012 | 12:40 | מאת: רותי

שלום לכם עברתי ניתוח לפני כ=-3 וחצי חודשים, ניתוח דיסקטומיה מותני, לא מצליחה להרים את עצמי, מאוד קשה לי. התברר שיש לי מחלת פיברומיאלגיה, שככל הנראה זו אחת הסיבות. מרגישה כמו "בטטה", נלחמת בגוף שלי ושום דבר לא עוזר.. הכאבים שלי בלתי נסבלים. לא עוברים לי הכאבים בגב, באגן, ברגל. וכעת טוענים שיש לי ככל הנראה גם DROP FOOT. יש סיכוי שהפריצה חזרה בדיסק מעל. לא מוכנה לעבור שוב ניתוח! החלטתי לנסות רפואה משלימה, דיקור ורפלקסולוגיה.. מיואשת מאוד.. מה אפשר לעשות. דרך אגב אני לוקחת פרוביוטיקה לא מפספסת אף יום. מלבד זה יש לי אפילפסיה קלה (PETITE MEL) ניתוקים, אסטמה, מעי רגיז. לוקחת למיקטל, לוסק (בקע בסרעפת), כשיש התקפים לוקחת משאף בודיקורט לאסטמה, וכעת הצטרף גם הליריקה מלבד זה גם רסיטל. מן הסתם. תוכלו לעזור לי, מה אפשר לעשות. הבנתי שההתאוששות שלי לא חוזרת.. אבל נמאס לי, רוצה לחזור לחיים הקודמים שלי..

רותי שלום, אני בהחלט סבור שטיפולי דיקור עשויים להטיב עם מצבך. לאחרונה התפרסמו מספר מחקרים בתחום הפיברומיאלגיה והדיקור. למעשה, אבישי ימין, שגם כן אחראי על הפורום הנוכחי, מומחה בטיפול בפיברומיאלגיה. ממליץ לפנות אליו לקבלת טיפול. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

19/07/2012 | 08:06 | מאת: רותי

מנהל פורום רפואה סינית