טחול מוגדל

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/05/2012 | 18:55 | מאת: אנונימי

שלום, יש לי תרומבוציטוזיס, וטחול מוגדל כנראה כתצואה מזה.. אני בתת משקל מאז ומתמיד.. נראה לי שאני לרוב אוכל בסדר.. אבל אני מרגיש שמשהו לא טוב בעיקול.. עכשיו הבנתי שברפואה הסינית לטחול יש חלק חשוב מזה.. ורציתי לדעת אם ע"פ הרפואה הסינית זה באמת יכול להצביע על בעיה בעיקול.. ואם כן מה עלי לעשות? תודה מראש!

05/05/2012 | 18:57 | מאת: טעות כתיב

עיכול!!!!

שלום רב, הטחול אכן משתייך אנרגתית למערכת העיכול שלנו. עם זאת, לווא בהכרח יהיה קשר פיזי בין בעיות בעיכול והטחול עצמו. מדובר שוב, באנגרתיות של הטחול ולא באיבר עצמו. ישנם אנשים שטחולם נקטע, ועדיין מערכת העיכול שלהם עובדת. בהנחה שיש לך בעיות בעיכול ואתה מעוניין לטפל בהם, מציע לפנות למטפל מוסמך לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית