תבלינים בתה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

03/03/2012 | 22:22 | מאת: [דגנית

הכנתי תה בטעם תפוח ללא קפאין. ערבבתי עם זה מעט זנג'ביל, קימל ורוזמרין ושתיתי- הכל ללא הוספת סוכר 1- מה היתרונות התזונתיים של משקה זה 2- האם הוא עשוי לשפר את תחושת הנפיחות בבטן- זאת בעיקר המטרה 3- האם הוא יעזור לי מחר ליציאה/לעשיית קיבה ויעזור במקרה של עצירות? 4- ובכלל- אילו חליטות כדאי לי לשתות כדי להוריד נפיחות בבטן לעזור לפעולת מעיים תקינה. כמו כן מתי לשתות וכמה ביום 5- האם כורכום עשוי לעזור ליציאה? תודה וסליחה על ריבוי השאלות

דגנית שלום, מציע להפנות שאלותיך לפורום נטורופתיה שהינו רלוונטי יותר להן. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית