יציאות בבוקר

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/02/2012 | 22:00 | מאת: יעל

איזה טיפ תזונתי יש לך לתת לי כדי לעשות קיבה על הבוקר. אני מתעוררת בסביבות 6 בבוקר ורוצה שהיציאות יהיו בשעות הבוקר כדי שאלך לעבודה מרוקנת. בעבר בשעות בוקר היו לי יציאות אך לאחרונה בגלל סיבות רבות ושינויים בחיי היציאות השתבשו. אז איך אוכל להחזיר אאת הגוףף לעשות יציאות בבוקר ואיזה אוכל גורם לזירוז היציאות? תודה

יעל שלום, לצערי, לא ניתן "לכוון" הגוף ליציאות בשעות כאלה או אחרות. השעות ה"נורמליות" של הגוף ליציאות הן שעות הבוקר. תזונה נכונה וביצוע פעילות גופנית עשויים לסייע לך במטרתך. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית