האם שימוש בצמחים סינים מרים יעילים למצב יובש בעין

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/05/2011 | 16:13 | מאת: רועי

שלום רב האם במצב של יובש,גרד,רגישות לאור ודלקת עינים מסוג בלפריטיס מומלץ לתת למטופל צמחים מרים,ולא בעצם קרירים כי המטפל שלי נותן לי צמחים מרים,האם זה לא מגביר את היובש הנוכחי בעינים ומצב דלקתי? האם השימוש בעשב חיטה,או שעורה מידי יום שימוש בתוסף מזון מסוג כלורלה אמור להביא להפחתת הגירוי והיובש בעינים?

שלום רב, הטיפול נקבע על פי אבחנת המטפל. לא ידועה לי אבחנת המטפלועל כן לא אוכל לענות לשאלתך. איני מכיר התוויות לתופעה באמצעות המוצרים שציינת. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית