חירשות פתאומית ואי ספיקת כליות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

31/10/2020 | 19:06 | מאת: שרון

שבוע טוב, בחודש אפריל התחרשתי בפתאומיות באוזן ימין כולל רעש באוזן. קיבלתי סטרואידים לשתיה ושלא עזר קבלתי 4 זריקות סטרואידים באוזן שכמובן לא עזרו כלל. בנוסף, הנני סובלת מאי ספיקת כליות כ 12 שנים. שאלתי, קראתי שיש קשר בין הכליות לאוזן . האם יש טיפול סיני שיכול לסייע לי. אשמח לעזרה. תודה רבה.

שרון שלום, אכן יש קשר בין הכליות והאוזניים על פי התאוריה של הרפואה הסינית. לרוב מדובר בקשר אנרגתי אך לא פעם קיים קשר גם למצב הפיזי של הכליה. קשה לומר מראש האם הטיפול יסייע לך להחזיר את השמיה או לא. יש צורך לנסות לדעתי ולראות את התגובה שלך לטיפול. אני בהחלט חושב שהוא יכול לסייע לך, עם זאת, בטיפול באי ספיקת כליות. ממליץ לך בחום לחפש מטפל מוסמך המטפל בדיקור סיני ובצמחי מרפא סיניים אשר יוכל לאבחן אותך ולהתאים לך טיפול מתאים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

02/11/2020 | 10:34 | מאת: שרון

תודה על תשובתך. יש לך מישהו עם ניסיון להמליץ עליו?

בעקרון התופעה היא קלאסית וכל מטפל מוסמך המטפל בדיקור סיני וצמחי מרפא, יוכל לסייע לך. באיזה איזור את מתגוררת?

02/11/2020 | 11:31 | מאת: שרון

אני גרה ברמת גן. לדעתך, הדיקור שעושים דרך הקופות חולים הוא מספיק טוב או שממליץ ללכת לפרטי שאתה

גם בקופת חולים יש מטפלים טובים. זה מאוד תלוי במטפל אך כמה שאני יודע אין לך אפשרות לבחור אותו. עם זאת, אני לא בטוח שהם רשאים לעבוד עם צמחים שם. וכמובן, כל שאר הדברים השונים בין טיפול פרטי לטיפול בקופה.

02/11/2020 | 12:07 | מאת: שרון

מעדיפה טיפול בדיקור או בטווניא פחות בצמחי מרפא. אתה מטפל בנושא של כליות וחירשות או מכיר משהו מומלץ (פחות משנה לי העיר, אגיע לכל מקום טוב )

מנהל פורום רפואה סינית