הזעת יתר בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

11/08/2020 | 00:54 | מאת: אור

אני בן 19 מזה שנים אני סובל מהזעת יתר בידיים וברגליים הלכתי לאבחון בגלגל העין ונאמר לי שזה נובע עקב כך שיש לי חולשה בכליות איזה מאכלים ישנם כדי לחזק את החולשה הזו ואיזה עוד דברים יש כדי לטפל בזה?

אור שלום, מבחינת תזונה יש להימנע ממזונות מחממים (קפה, אלכוהול, תבלינים חריפים, עישון וכו׳). מזונות שיכולים להועיל הם: חיטה, חיטה מונבטחת, שעועית מש ונבטי מש, טופו, שעועית ירוקה, דוחן ותרד. חשוב לציין שתזונה יכולה לתמוך ולסייע מעט אך לא תוכל לטפל בבעיה באופן מוחלט ולשם כך יש צורך לגשת למטפל מוסמך בדיקור סיני וצמחי מרפא סיניים על מנת שיאבחן ויטפל בהתאם. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית