חוץ מדיקור סיני מה עוד אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/02/2019 | 23:39 | מאת: עמונאל

יש לי ורטיגו כבר חצי שנה שאני סובלת. מה לא עשיתי את כל הבדיקות שצריך הכל תקין טיפולי פיזיותרפיה וסטיבולרית לא עזרו לי. דיקור סיני עושה כמה 5 טיפולים לא מרגישה שיפור.. מה עוד אפשר לעשות מבחינת רפואה סינית ? איזה טיפולים יש עוד שיכולו לעזור לי?

עמנואל שלום, טכניקה יעילה נוספת של הרפואה הסינית היא צמחי מרפא סיניים. האם המטפל שלך מוסמך בטיפול בצמחי מרפא? במידה וכן, בקש ממנו לרשום לך פורמולה מתאימה למצבך. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית